Over Ons

Welkom op de website van X-TRAiL-PiX World Nature WALL ART.

X-TRAiL-PiX is specialist op het gebied van realistische fotografie. Deze website bevat een select aantal exclusieve foto's die u als WALL ART kunt bestellen. Speciaal voor u geselecteerd op hun puurheid en gemaakt op 4 continenten van de wereld: Noord-Amerika, Afrika, Azië en Europa.

Realistische fotografie van X-TRAiL-PiX als WALL ART met de onderwerpen: natuur, steden en mensen. In alle opzichten staat daarbij 'mooi' centraal. Interessante verre bestemmingen met mooie natuur maar ook kleine en grote steden. Twee heel verschillende werelden met uiterste contrasten. Laat u verrassen door de Rocky Mountains in Canada, het Atlas-gebergte in Marokko en het Wildlife Kruger National Park in Zuid-Afrika. Proef de sfeer in New York City, Marrakesh en Venetië!

Voor X-TRAiL-PiX is het een uitdaging om deze uitersten in hun perfectie vast te leggen met als eindresultaat het moment dat uw foto bij u als WALL ART aan de muur hangt.

X-TRAiL-PiX onderscheidt zich door een realistische kijk op de wereld zoals die is: het ene moment ontroerend en kwetsbaar, het andere moment spectaculair en extreem. Onze WALL ART is altijd meeslepend vanwege zijn compositie en inhoud, een 'winner' om naar te kijken. Hoe uw kijk op de wereld ook is.

X-TRAiL-PiX fotografeert ook exclusief voor u in opdracht. Zowel in het binnen- als in het buitenland.

Quality and Beauty is our inspiration

X-TRAiL-PiX
World Nature WALL ART

 

 

Design By CreaDsign
X-TRAiL-PiX World Nature Wall Art © 2023